<p><strong>Plně automatická domácí pekárna s automatickým podavačem extra přísad</strong> (např. různá semínka, ořechy, nebo rozinky). Pouze spustíte program a již se nemusíte o nic starat. Pekárna sama těsto uhněte, při správné teplotě vykyne a sama přidá ve správný čas i další extra přísady. Na konec pečení vás pekárna upozorní zvukovým signálem a pokud ji nevypnete, tak pro vás ještě <strong>hodinu po dopečení udrží chléb teplý</strong>, abyste jej i později vyndali jako čerstvě upečený.</p>
<p>Díky velkému a přehlednému LCD displeji s vysokým rozlišením <strong>máte vždy dokonalý přehled na průběhem jednotlivých fází zvoleného programu</strong> i o zbývajícím čas do jeho konce. Skleněným okénkem ve víku pak snadno můžete průběh přípravy i sledovat a kontrolovat, aniž byste museli pekárnu otevírat. <strong>Tlačítka rychlé volby</strong> vám pak usnadní hledání nejpoužívanějších programů pro hnětení a pečení.</p>
<p>Pokud si nevyberete žádný z přednastavených programů, můžete si detailně nastavit <strong>vlastní automatický program</strong>. U toto programu si navolíte veškeré fáze od hnětení až po udržování teploty po dopečení <strong>s minutovou přesností</strong>.</p>
<h3><strong>Vlastnosti pekárny</strong></h3>
<ul>
<li>Typ přístroje: <strong>domácí pekárna</strong></li>
<li><strong>Počet hnětacích háků: </strong>1</li>
<li><strong>Hmotnost chleba:</strong> 500-1000 g</li>
<li><strong>Příkon:</strong> 500 W</li>
</ul>
<ul>
<li><strong>Automatický podavač extra přísad</strong> (různá semínka, ořechy apod.)</li>
<li><strong>Extra tlačítka přímé volby </strong>programů pro hnětení, pečení a vlastní program</li>
<li><strong>LCD displej s</strong> modrým podsvícením a<strong> jemným rozlišením</strong> zobrazující do detailu průběh programu a nastavení</li>
<li><strong>Hnětací nádoba s nepřilnavým povrchem </strong>značky <strong>ILAG®</strong></li>
<li><strong>Hnětací hák s nepřilnavým povrchem</strong></li>
</ul>
<ul>
<li><strong>18 automatických programů včetně:</strong>
<ul>
<li>program pro <strong>bezlepkové pečení</strong></li>
<li><strong>vlastní plně nastavitelný program</strong></li>
<li>samostatné hnětení</li>
<li>samostatné pečení</li>
<li><strong>automatický program přípravy těsta</strong> (uhnětení a vykynutí)</li>
</ul>
</li>
<li><strong>Volba stupně opečení kůrky</strong> chleba ve 3 krocích (světlá, tmavá, střední)</li>
<li><strong>Odložený start</strong> až o 13 hodin</li>
<li><strong>Automatické udržování teplého chleba</strong> po dopečení (60 minut)</li>
<li><strong>Zvukový signál</strong> po ukončení programu</li>
<li>Zvukové potvrzení stisku tlačítka</li>
<li><strong>Paměťová funkce pro automatické pokračování</strong> v programu po přerušení proudu až na 10 minut</li>
</ul>
<ul>
<li><strong>Tepelně izolované víko se skleněným průhledem</strong> pro snadnou kontrolu průběhu kynutí i pečení</li>
<li>Nerezové tepelně izolované madlo pro snadnou manipulaci s víkem</li>
<li>Nerezový ovládací panel s chromovanými tlačítky</li>
<li>Kompletně nerezové tělo přístroje</li>
<li><strong>Délka přívodního kabelu: </strong>126 cm</li>
<li><strong>Součástí balení také:</strong> odměrka velikosti čajové lžičky/polévkové lžíce, odměrka na vodu, hák na vytahování hnětače z pečiva</li>
</ul>
<h3><strong>Nepřilnavý povrch ILAG® Corflon Ultra</strong></h3>
<p>Univerzální, dvouvrstvý, nepřilnavý povrch na vodní bázi. Tento povrch se vyznačuje dobrou mechanickou pevností a skvělým nepřilnavým účinkem. Za výrobou tohoto prvotřídního nepřilnavého povrchu stojí technologická firma ILAG® sídlící ve Švýcarsku.</p>
<h3><strong>Programy pekárny</strong></h3>
<p><strong>Základní program</strong><br />
Nejvíce používaný program pro pečení klasického chleba a většiny kompletních chlebových směsí.</p>
<p><strong>Francouzské pečivo</strong><br />
Doba hnětení a kynutí je delší než u základního programu.</p>
<p><strong>Celozrnný chléb</strong><br />
Nejvhodnější program pro pečení tmavého chleba, jako je chléb celozrnný nebo vícezrnný.</p>
<p><strong>Sladký chléb a vánočka</strong><br />
Program je vhodný na přípravu sladkého chleba – typ vánočky nebo čokoládový chléb.</p>
<p><strong>Rýžový chléb</strong><br />
Tento program použijte pro chléb zadělaný z rýžové mouky. Po hnětení je totiž potřeba, aby těsto před pečením dostatečně vykynulo. Kůrka z rýžového chleba je tenčí a měkčí než normální chléb.</p>
<p><strong>Bezlepkové pečení</strong><br />
Program vhodný pro pečení bezlepkového chleba. Těsto bezlepkového chleba je vlhké a má jinou konzistenci těsta. Těsto by proto nemělo být dlouho hněteno ani příliš dlouhé kynutí. Doba pečení je naproti tomu delší.</p>
<p><strong>Rychlé pečení</strong><br />
Pro hnětení, kynutí a pečení chleba s jedlou sodou nebo pečícím práškem. </p>
<p><strong>Chléb s rozinkami, či ovocem</strong><br />
Pomocí automatického dávkovače můžete přidávat přísady, jako jsou rozinky nebo jiné sušené ovoce. Přístroj přidá přísady sám z automatu ve správný čas.</p>
<p><strong>Koláč</strong><br />
Pomocí tohoto programu můžete upéci chleba, nebo třený koláč který je připraven např. s práškem do pečiva.</p>
<p><strong>Sendvičový chléb</strong><br />
Program pro přípravu lehkého bílého těsta vhodného pro přípravu např. malých chlebových houstiček.</p>
<p><strong>Chléb s rozinkami, semínky, nebo ořechy</strong><br />
Pomocí dávkovače přidejte přísady, jako jsou rozinky nebo ořechy. Stroj přidá přísady sám z automatu ve správný čas.</p>
<p><strong>Žitný chléb</strong><br />
Tento program je ideální pro chleby s těžší moukou jako jako je např. žitná mouka.</p>
<p><strong>Hnětení</strong><br />
Během tohoto programu přístroj pouze hněte (zadělá těsto). Nebude ho nechávat kynout ani péct. Tento program můžete použít například k hnětení těsta na pizzu. </p>
<p><strong>Hnětení a kynutí těsta</strong><br />
Program vhodný na zadělání a kynutí těsta. Přístroj prohněte těsto a nechá ho vykynout.</p>
<p><strong>Brioška</strong><br />
Tento program je vhodný pro chleby s dalšími přísadami, které mají vysoký obsah cukru, tuku a bílkovin (např. čokoláda, cukr atd.). </p>
<p><strong>Samotné pečení</strong><br />
Program na upečení již hotového těsta. Tento program může být použit k dokončení chleba či rozehřátí chleba již dříve hotového.</p>
<p><strong>Domácí vlastní chléb</strong><br />
Tento program si můžete nastavit dle vlastních potřeb, aby vyhovoval vašemu těstu. Více níže.</p>
<p><strong>Italské pečivo</strong><br />
Tímto programem si upečete chutný středomořský chléb. Můžete přidat další přísady, jako jsou bylinky, sušená rajčata, olivy atd.</p>
<h3><strong>Nastavení a možnosti vlastního programu</strong></h3>
<table class="green-table">
<thead>
<tr style="background-color: #97b62d; color: white; font-weight: bold;">
<th style="text-align: left">Fáze programu</th>
<th style="text-align: left">Rozmezí nastavení</th>
</tr>
</thead>
<tbody>
<tr>
<td>Hnětení 1</td>
<td>1-30 min.</td>
</tr>
<tr>
<td>Odpočinek 1</td>
<td>0-30 min.</td>
</tr>
<tr>
<td>Hnětení 2</td>
<td>0-30 min.</td>
</tr>
<tr>
<td>Odpočinek 2</td>
<td>0-30 min.</td>
</tr>
<tr>
<td>Hnětení 3</td>
<td>0-25 min.</td>
</tr>
<tr>
<td>Kynutí 1</td>
<td>0-60 min.</td>
</tr>
<tr>
<td>Kynutí 2</td>
<td>0-60 min.</td>
</tr>
<tr>
<td>Kynutí 3</td>
<td>0-60 min.</td>
</tr>
<tr>
<td>Pečení</td>
<td>0-80 min.</td>
</tr>
<tr>
<td>Udržování teplého chleba</td>
<td>0-60 min.</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<h3><strong>Rozměry a hmotnosti</strong></h3>
<p><strong>Rozměry přístroje (š x h x v): </strong>35,5 x 27 x 30,5<strong> </strong>cm<br />
<strong>Hmotnost přístroje:</strong> 5,7 kg<br />
<strong>Rozměry hnětací nádoby - vnitřní (š x h x v):</strong> 17,2 x 13,5 x 13,7 cm<br />
<strong>Velikost LCD displeje: </strong>4,5 x 4,5 cm</p>
<p><strong>Rozměry balení (š x h x v): </strong>39 x 30,2 x 34,7 cm<br />
<strong>Hmotnost balení: </strong>6,4 kg</p>